Hvad koster det?

Kontingent opkræves halvårligt i april og oktober á kr. 600,- uanset alder. Starter men til træning midt i en kontingentperiode, så finder vi ud af det.

Hvad er inkluderet?

I mange klubber og sportsgrene, er der en del omkostninger udover klubbens kontingent. I judo skal man udover kontingent også betale for licens til Dansk Judo Union, deltagelse i turneringer, gradueringer og ny bælte/snip'er. Alt dette er inkluderet i den kontingent du betaler. Du skal således kun selv sørge for at købe en judogi/dragt udover kontingent. I starten kan du selvfølgelig låne en af klubben indtil du synes du er klar. Så 100kr. i måneden for at træne 2 gange om ugen :).

Der er mere!

Da klubben er en del af Videbæk Styrke og Kampsport kan et betalende medlem benytte de øvrige tilbud i Videbæk Styrke og Kampsport uden at betale ekstra. Tag et kig på hjemmesiden for at se de øvrige tilbud --> Videbæk Styrke og Kampsport.

Abonner på Nyheder

Modtag alle vores nyheder om træning, turnering m.v. på mail.

Kommende Arrangementer