Hvad koster det?

Kontingent opkræves halvårligt i april og oktober á kr. 600,- uanset alder. Starter man til træning midt i en kontingentperiode, så finder vi ud af det.

Hvad er inkluderet?

I mange klubber og sportsgrene, er der en del omkostninger udover klubbens kontingent. I judo skal man udover kontingent også betale for licens til Dansk Judo & Ju Jitsu Union, deltagelse i turneringer, gradueringer og ny bælte/snip'er. Alt dette er inkluderet i den kontingent du betaler. Du skal således kun selv sørge for at købe en judogi/dragt udover kontingent. I starten kan du selvfølgelig låne en af klubben indtil du synes du er klar. Så 100kr. i måneden for at træne 2 gange om ugen :).

Der er mere!

Da klubben er en del af Videbæk Styrke og Kampsport kan et betalende medlem benytte de øvrige tilbud i Videbæk Styrke og Kampsport uden at betale ekstra. Tag et kig på hjemmesiden for at se de øvrige tilbud --> Videbæk Styrke og Kampsport.

Tilskud

Vi har forskellige muligheder for at hjælpe med at søge om tilskud til hel eller delvis dækning af bl.a. kontingent, udstyr og lejre, hvis økonomien er lidt presset. Tag fat i en af trænerne, hvis der er behov for dette. Fuld diskretion gives.