Hvem kan være med?

Alle fra 8 år og op kan deltage i judotræning uanset fysik. Judo giver en rigtig god træning af hele kroppen, og har man lidt skavanker tager vi højde for dette.

Hvor tit kan jeg komme til prøvetræning?

Vi er ret fleksible med det. Som regel begynder man først at betale kontingent, når vi når næste kontingentperiode, så det er rig mulighed for at finde ud af, om det er en sport der fanger.

Hvordan melder jeg mig ind?

Når du har trænet med nogle gange og har besluttet dig for at melde dig ind i klubben, kan du oprette dig og betale her.

Hvad skal jeg bruge til træning?

Vi har masser af judogi'er/dragter i forskellige størrelse, som du kan låne. Tag et løstsiddende tøj på i det tilfælde, at der ikke er en judogi, der passer dig. Desuden er det en rigtig god idé at tage en drikkedunk med væske med til træning.

Hvordan får jeg fat i en judogi/dragt?

Kontakt en træner, når du er klar til at købe en judogi. Bestilles der gennem klubben kan der opnås rabat på gi'er købt gennem Nippon Sport og BudoXperten.

Hvordan forløber træningen?

Vi starter altid op med opvarmning, som kan variere meget. Det kan være alt fra standard opvarmning af led og muskler til forskellige lege og høj intensistet. Over sæsonen varierer træningen efter om vi er tæt på turneringer eller gradueringer. Som nybegynder vil der være meget fokus på faldteknikker, da det er essentielt i judo, men du vil også hurtigt lære kast og vende- og holdegrebsteknikker.

Hvad hvis jeg ikke kan komme til træning?

Af hensyn til planlægning vil vi blive rigtig glade for at man lige giver besked på forhånd, hvis man ved ikke man ikke kommer til træning. Det kan være ved træningen inden eller baren besked på facebook.